Heerlijk uit eten bij Restaurant HeidehofCulinair genieten in Heerenveen

Reserveer een tafel

Over Restaurant Heidehof

Wilt u uit eten in Heerenveen of bent u op zoek naar een hotel met een goed restaurant in Heerenveen? Kom dan naar Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof. U kunt hier volop genieten van heerlijke gerechten die de chef-kok en zijn keukenbrigade voor u zullen bereiden.

Naast een uitgebreid diner met Frans internationaal georiënteerde gerechten en Fryske specialiteiten kunt u ook komen genieten van een smakelijk lunch. Natuurlijk kunt u voor een goed begin van de dag ook gebruikmaken van het uitgebreide ontbijtbuffet in het restaurant. Het ontbijtbuffet staat doordeweeks opgesteld tussen 7 uur en 10 uur ’s ochtends en in het weekend tussen 8 uur en half 11.

Restaurant in Heerenveen

Maak bij restaurant Heidehof een keuze uit de heerlijke à la carte gerechten. Het is ook mogelijk om een 3-gangen of 4-gangen diner samen te stellen. Bestel een krachtige kerriesoep, een malse Mixed Grill of laat u culinair verrassen met een Parfait van suikerbrood. Uiteraard houden wij rekening met dieetwensen en allergieën en serveren wij ook vegetarische gerechten.

Gezellige bar

Voordat u zich terugtrekt in uw hotelkamer kunt u in de hotelbar Ûnder Wetter of bij mooi weer op het terras nagenieten van een mooie dag onder het genot van een drankje. Wilt u de dag nog even sportief afsluiten? Speel dan nog even een potje tennis op één van de drie tennisbanen of versla iemand met jeu-de-boules.

Openingstijden

  • Ontbijt maandag – vrijdag : 07:00 - 10:00 uur
  • Ontbijt zaterdag-zondag: 08:00 - 10:30 uur
  • Lunch: 12:00 - 14:00 uur
  • Diner: 17:30 - 21:00 uur

Restaurant Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof

 

Acties & Evenementen


 

 

 

 


 

 

 

Ribroast - €19,50,- p.p.

01 maart 2018 - 31 maart 2018
De hele maand maart geniet u bij Fletcher Hotels van ribroast met zuurkool en Roseval aardappel voor maar €19,50.

Combineer de ribroast met een bijpassend Bavaria biertje voor €21,-.

Reserveer nu

 

 

 

 

 


 

 

 

Heerlijke Familie Paasbrunch - €24,50,- p.p.

Eerste en Tweede Paasdag
Tijdens de Paasdagen genieten van een heerlijke Familie Paasbrunch? Kom zondag 1 april of maandag 2 april naar Fletcher Hotels en maak er een gezellig uitje van met de hele familie. Dit smakelijke brunchbuffet biedt voor ieder wat wils en wordt afgesloten met een heerlijk dessertbuffet. Voor de kinderen is er entertainment aanwezig.

De gezelligste Paasdagen brengt u door bij Fletcher Hotels!

Reserveren

 

Foto's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.