Hotel-Restaurant Heidehof in HeerenveenGelegen in de sportstad van het Noorden, nabij Thialf

Boek een kamer

Overnachten in Heerenveen bij Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof

Bent u op zoek naar een hotel om te overnachten in Heerenveen? Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof is de ideale locatie voor een gezellig weekendje weg in eigen land. Het hotel beschikt over diverse faciliteiten om uw verblijf helemaal compleet te maken. Daarnaast is het de perfecte uitvalbasis om er op uit te gaan in de natuurrijke omgeving.

Sportief in alle opzichten

De unieke ligging van Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof biedt het hotel de ideale mix van natuur, cultuur en sport. Het is dan ook de ideale locatie voor een afwisselende vakantie. Het hotel heef drie tennisbanen en een jeu-de-boulesbaan.

Ook de omgeving heeft genoeg te bieden op het gebied van sport en beweging. De natuurgebieden de Deelen en Drents-Friese Wold liggen op korte afstand van het hotel en hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Op een mooie dag kunt u ook lekker gaan zeilen op de Friese meren of de Elfstedentocht fietsen.

Culinair genieten

Bent u al uw energie kwijt en heeft u ondertussen lekkere trek gekregen? Kom dan genieten van de Frans internationaal georiënteerde gerechten in het restaurant van Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof of bij mooi weer op ons terras. Naast gerechten uit de Franse keuken kunt u zich ook laten verrassen door de lekkerste Fryske specialiteiten en maakt u uw overnachting in Heerenveen compleet.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.